Den ægte sandhed om Fast and Furious filmene! Fire fakta du 100% sikkert endnu ikke kendte
Blog

Den ægte sandhed om Fast and Furious filmene! Fire fakta du 100% sikkert endnu ikke kendte

Denne artikel vil give dig fire fakta om Fast and Furious-filmene, som du højst sandsynligt ikke vidste endnu.

1. Den første film i serien skulle oprindeligt hedde 'The Fast and the Furious'. Det blev kun ændret, fordi Universal Studios mente, at 'The Fast and the Furious' lød for lig en Burt Reynolds-film fra 1978.

2. Det originale manuskript til den første film havde Paul Walkers karakter Brian O'Conner som en morder, men de ændrede det, fordi de ville have ham til at være mere sympatisk.

3. For at optage nogle af scenerne i Tokyo Drift, var de nødt til at lukke en 10-mile lang motorvejsstrækning ned i to uger!

4. Den syvende film i serien udkommer i april 2020!

Hvad er hovedtemaerne i Fast and Furious-filmene?

Fast and Furious-filmene handler hovedsageligt om gaderæs, familieværdier og kampen mellem godt og ondt.

Få mere info om Fast and Furious rækkefølgen her.

Street racing spiller en central rolle i filmene. Hovedpersonen Dominic Toretto er en professionel gaderacer, som også er en ekspert mekaniker. Hans kærlighedsinteresse, Letty Ortiz, er også en professionel chauffør.

Fast and Furious-film har en stærk vægt på familieværdier. De handler om loyalitet, respekt for hinanden og at stå sammen som én enhed mod alle odds.

Fast and Furious-filmene udforsker også temaet godt vs ondt. De illustrerer, hvordan mennesker kan drives af forskellige motivationer, som kan få dem til at gøre forfærdelige ting til deres egen fordel eller til gavn for andre.

Hvornår udkom den første film?

Den første film, der blev udgivet, var "The Great Train Robbery" i 1903.

Den første film, der blev udgivet, var "The Great Train Robbery" i 1903. Den handler om en gruppe banditter, der røver et tog ved at udgive sig for at være jernbaneansatte. Filmen var 12 minutter lang, og skuespillerne blev ikke set på skærmen, og i stedet blev deres stemmer hørt.

Hvilken er den bedste Fast and Furious-film?

Dette er et subjektivt spørgsmål, men den bedste film til dato er Furious 7.

Hvem er hovedpersonerne i Fast and Furious-filmene?

Fast and Furious er en amerikansk filmserie skabt af instruktøren Justin Lin og skrevet af Chris Morgan. Serien er centreret om ulovlige gadeløb og tyverisekvenser, med den første film udgivet i 2001.

Franchisens hovedpersoner er Dominic Toretto (spillet af Vin Diesel) og Brian O'Conner (spillet af Paul Walker). De er begge en del af en kriminel bande, der stjæler dyre biler for at omfordele deres rigdom til nødlidende.

Hvad er nogle af de mest bemærkelsesværdige biler i Fast and Furious-film?

Fast and Furious er en serie af actionfilm, der er blevet udgivet siden 2001. Det er en af de mest bemærkelsesværdige filmserier i Hollywood.

Seriens første film blev udgivet den 14. marts 2001. Den blev instrueret af Rob Cohen og distribueret af Universal Pictures. Bilen brugt i denne film var en Mitsubishi 3000GT VR-4, som også kaldes "Godzilla", fordi den har en V6-motor, der genererer 320 hestekræfter og går fra 0 til 60 miles i timen på 6 sekunder.

Den anden Fast and Furious-film blev udgivet den 3. april 2003 med instruktøren John Singleton ved roret. Denne gang var bilen brugt i denne film en 1970 Dodge Charger R/T 440 Magnum, som har en 524 kubiktommer motor, der genererer 425 hestekræfter og går fra 0 til 60 miles i timen på 7 sekunder.

Hvad er de førende skuespillere i Fast and Furious-filmene?

Fast and Furious-serien er en filmfranchise, der har eksisteret siden 2001. Den har haft mange forskellige skuespillere og skuespillerinder i hovedrollerne.

Den første film blev instrueret af Rob Cohen, produceret af Neal H. Moritz og skrevet af Gary Scott Thompson. Det medvirkede Paul Walker som Brian O'Conner, Vin Diesel som Dominic Toretto, Michelle Rodriguez som Letty Ortiz, Jordana Brewster som Mia Toretto og Rick Yune som Johnny Tran.

Den anden film blev instrueret af John Singleton og medvirkede Tyrese Gibson, Chris Bridges (Bubba), Ludacris, Eva Mendes, Sung Kang (Han) og Matt Schulze (Ziggy). Den tredje film blev instrueret af Justin Lin med Vin Diesel tilbage til sin rolle. Den fjerde film blev instrueret af Rob Cohen, hvor Vin Diesel også vendte tilbage til sin rolle som Dominic Toretto sammen med Paul Walker, der spillede hovedpersonen i de første tre film.

Kommentarer lukket til Den ægte sandhed om Fast and Furious filmene! Fire fakta du 100% sikkert endnu ikke kendte

Registreringsnummer 37407739